Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

                                                    За нас
Новини
object1502862820  

Агенция МИСТИК МОДЕЛС” е основана през 2013г. в град Пловдив!

Ние сме една от малкото български модни агенции, които разбираме понятието мода на европейско ниво и се съсредоточаваме в обучение и подготовка на млади и талантливи лица, както и в тяхното професионално развитие в и извън границите на Българи

"МИСТИК МОДЕЛС” набира ДЕЦА МОДЕЛИ между 6 и 15 години с неподправена детска артистичност и непринудено сценично поведение за участия в ТВ реклами, шоу програми, модни ревюта, конкурси, каталози и реклами. Моля попълнете форма „СТАНИ МОДЕЛ“  и изпратете актуални снимки.

-------------------------------

Агенция "МИСТИК МОДЕЛС" организира пробни снимки за модели - мъже, жени, момчета, момичета и деца!

Ако Вие сте уверени и амбициозни личности, които вярват в себе си и цените красотата и стилът, ще се радваме да бъдете част от нашия екип! Можете да се запишете след предварителна уговорка на телефон или с мейл.

За нас модата е висше изкуство, а не комерсиална материя, която да служи единствено за имидж. НИЕ ценим таланта и красотата, и с радост ще съдействаме на всички млади и талантливи хора, които знаят и вярват че са родени да бъдат под светлините на прожекторите!

Доверете ни се, за да можем заедно да проправим път към вашия успех!!!

Лице на месеца                                                                                                                ПОПЪЛНИ ФОРМА

Спечели професионална фотосесия, като участваш в кастинга “Лице на месец март и април 2015г.”. Всеки месец след вътрешен кастинг 3 момичета и момчета ще спечелят професионална фотосесия. В края на годината на грандиозно парти ще бъде избрано "Лице на годината".

ЛИЦA НА МЕСЕЦА


НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ