Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Агенция ”Мистик Моделс” е специализирана в организирането на шоу спектакли, модни форуми, конкурси за красота, светски събития, PR кампании, промоции и презентации, курсове за модели и фотомодели.

1. Шоу спектакли, модни форуми и конкурси за красота

* Намирането на нови лица и тяхната професионална подготовка и обучение.

*Приоритет е организирането и провеждането на модни дефилета на български и чуждестранни дизайнери.

* Организиране на конкурси за красота и лансиране на модели за ревюта и снимки и тяхната реализация в страната и чужбина.

* Наемане на наш модел за рекламно лице на Вашите продукти или марки.

* Реклама на Вашите продукти или марки в събитията, които организираме.

2. Организиране на светски събития. Агенция ”Мистик Моделс” се ангажира с цялостната организация и провеждане на желаното от ВАС събитие:

* Избор на място за провеждане на събитието

* Сценарий за провеждане на събитието

* Изработка на украса и декор за събитието

* Изработка на покани за събитието

* Осигуряване на Шоу програма за събитието

* Озвучаване и професионален водещ

* Осигуряване на професионален фотограф и видео заснемане

* Осигуряване на кетъринг

3.Организиране на PR кампании, презентации и промоции. Ние разполагаме с професионално подготвени професионално обучени промоутъри /момичета и момчета/ и супервайзери, готови да представят продуктите и услугите Ви по най-добрия начин. Може да сте сигурни, че презентации на фирмата Ви ще бъде организирана и проведена професионално и ще постигне максимален ефект.

4. Курсове за модели и фотомодели Курсовете за професионално обучение на нови лица за на модния подиум, сценично поведение, походка, позиране за фотосесии и хореографии за ревюта, работа с фотографи и снимачен екип, стил на обличане, грижи и поддържане на външния вид.

5. Детски конкурс „Мистик Мини Моделс” Основната цел на конкурса е да даде възможност на всички деца да разкрият артистичния си талант и потенциал на сцена и да се развият в бъдещи професионални модели. Участват деца на възраст между 6 и 15 години, избрани с кастинги в цялата страна и са разделени в три възрастови групи: 6 - 9 години, 10 - 12 години и 13 – 15 години. Ние търсим неподправената детска артистичност и непринудено сценично поведение в мини моделите. Най добрите имат реална възможност да участват в ревюта, да снимат за детски предавания, шоу програми, каталози и реклами.