Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

 

„Мис и Мистър Топ лице на Пловдив 2015”

 

Мис Мистик моделс 2014

По повод навършването на една година от създаването си, модна агенция „Мистик Моделс“, съвместно с „Morado“ bar & dinner, организират конкурс за красота Мис Мистик моделс 2014, който ще се проведе в Пловдив на 14.12.2014 г. От 20:00 часа в „Мorado“ bar & dinner.
            На конкурса ще бъдат представени претендентките за короната, облечени с известни български марки дрехи, бельо и официални рокли. На мероприятието очакваме да присъстват наши партньори от цяла България заемащи утвърдена позиция в бизнеса, както в страната ни, така и на международно ниво.

 

Манекенките на MYSTIC MODELS представиха „Keune”

    На бляскаво парти в пловдивския Planet Club бяха представени „най-добрите цветове в целия свят, със страхотно подхранване и силен блясък” на Keune.

Русото е най-желаният, но и най-трудно достижимият цвят. Създаването на красива и здрава руса коса  с правилният цвят и състояние на косата е истинско изкуство. Всичко, което си представяте за създаване на красива руса коса, вече е възможно. Техническият екип на марката – Георги Николов и Мария Иванова, представиха пълната гама на Tinta Ultimate Blonde, която съдържа изсветляващи руси цветове, които могат да се използват перфектно на естествени или боядисани коси. Гамата се състои от ултраизсветляващи студени цветове и руси тонове, подходящи за бяла коса.

Техниците представиха на публиката вечерни прически със силно текстурирани кокове, както и класически кок. Друга част от моделите на MYSTIC MODELS бяха с повдигнати коси с класически едри къдрици, като за целта бяха използвани най-новите уреди за навиване на коса от марката Diva Pro Styling.

Манекенките на MYSTIC MODELS спомогнаха приятните емоции на вечерният коктейл да продължат в компанията на хубава музика и изтънчени питиета. 

   

Откриване на бутик SBM

Бъдете неповторими и засияйте с уникалните ни модели. Те са сътворени изцяло за вас и се конкурират с моделите на известни модни дизайнери от целия свят. Бъдете стилни и красиви !!! 

 

Кастинг на Mystic Models 
Представяне на VIP SHOPING 
 

Участие в „Мис и Мистър Топ лице на Пловдив” във „White bar”

 
 

Хелоуин парти 2014 в Live Club GALAXY